SkyDesign Ltd Бургас изработва на уеб сайтове както и ги оптимизира за търсещите машини като гоогле, бинг, яхоо и яндекс. Всичко се прави за вашия успешен бизнес да е водещ в съответните градове като Бургас, Варна, София, Велико Търново, Пловдив, Сливен, Ямбол. Като уеб агенция с години опит ние разбираме вашите нужду от правелно позиционира на вашия браншови пазар, ние ще ви предложим най-доброто решение за вас като ви изградим напълно съвременен уеб сайт с който ще посрещенете нуждите на съвременния пазар.

SkyDesign е уеб агенция с опит над 15 години. Предлагаме изработка на уеб сайтове както и пълна оптимизация към тях на най-изгодни цени.

Имате нужда от сео оптимизация и гоогле реклама за да сте най-търсени на пазара то ние от SkyDesign ще ви помогнем.

 •  

  name

  Уеб Агенция / Уеб Рекламна Агенция

  докосни свободата на прогреса.

  Защо да изберете нас

  с две думи "най-добрите" ...

  Докато има много положителни причини да работите с големите дизайн фирми или агенции, понякога е важно за малкия бизнес с по-малък бюджет да намерят по практично решение на техните визуални и комуникационни нужди. Това, че нямате бюджет за да поръчате на голяма агенция, неозначава, че трябва да жертвате качеството на изпълнение. Това е момента, в който малките агенции или дизайнери на свободна практика могат да блеснат. Повечето от тях са с доста практичен опит и качества и могат да се справят с различен вид задачи, според нуждите, който имате, както и с по-сложни и обемисти проекти. Разбира се винаги има и от тези, които само си мислят, че могат, но всичко е въпрос на проучване.

  Ето няколко причини да работите с малки дизайн студиа и агнеции:

  РАЗХОДИ

  Не е тайна, че да работите с голяма агенция може да бъде доста скъпо начинание. Увеличените ставки са необходими на големите агенции за покриването на високите оперативни разходи. Дори и в този случай нямате гаранция, че ще получите добър краен резултат. Да работите с голяма агенция не е предпоставка за добри резултати. Убеден съм, че имаме много примери за това. От друга страна малките студиа нямат този голям разход, както големите агенции. В този случай надали ще трябва да плащате часовете работа на 10 човека назначени по вашия проект, а ще платите на 4-ма, дори и часовата ставка да е същата като на голяма агенция, на вас ще ви струва доста по-ефтино, и има голям шанс да получите по-добро качество и краен резултат.

  КОМУНИКАЦИЯ

  Да кажем, че наемете голяма агенция. Вие обсъждате вашия проблем, нужди и задание с назначения ви от агенцията акаунт мениджър. Тогава вашето задание преминава през (в зависимост от структурата на агенцията) акаунти, творчески директори, арт директори, копирайтъри, дизайнери, мениджъри на проеки и изпълнителен персонал преди крайния продукт да стигне до вас. Какъв е шанса вашето задание да остане чисто и непроменено през призмата и идеите на всички тези специалисти? Когато работите с малко студио или агенция, вашето съобщение ще премине през един или двама души само, и през повечето време вие ще комуникирате директно с творческия или управленски екип. Това прави по-лесно за клиентите и изпълнителите да комуникират и да си сътрудничът във всяка една стъпка от заданието.

  ФОКУС

  Обикновенно в агенциите работата тече доста трескаво и напрегнато. Голям брой проекти и задачи преминават през творческите екипи по цял ден. Когато обстоятелствата и времето диктуват, даден проект обикновенно преминава от един към друг творец. Това обаче не се получава при студията, които имат малък екип и структура. Там обикновенно един човек или двама се грижат през цялото време за създаването и реализирането на проекта. В по-малките екипи няма такова съревнование и има по-добро сътрудничество, сътответно и по-добър фокус върху нуждите и идеите на клиента, което води до нужните резултати при приключване му. Малкия обем от работа в сравнение с големите агенции е фактор за по-адекватно отношение и възможност за отделяне на повече творческо време върху даден проект, което води до по ефективен резултат. Това разбира се неозначава, че малките студия имат по-малко работа, просто задачите при тях се кординират досто по-ефективно.

  ЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ

  Както вече споменах при големите агенции има голяма йерархия и информацията се препредава от един на друг постоянно. Вие се срещате и обсъждате идеите и проекта със съответния акаунт мениджър, но отговора идва от отдел и служител, който никога не сте виждали. От друга страна малкото студио има лице, не просто представител. Вие знаете кой управлява, знаете с кой комуникирате и познавате дизайнера, който ще ви изработи крайния продукт - в повечето случай това е един и същи човек. Вие може да комуникирате директно с изпълнителя и да елиминирате това препредаване на информацията, което се получава при голямата агенция. Малкото студио предлата много по-голямо личностно отношение, което води до изграждане на доверие и силни бизнес взаимоотношения.

  ДОСТЪПНОСТ И НАЛИЧНОСТ

  Агенциите са доста натоварени места, има много творчеса дейност и много бюрокрация докато се преминава през изпълнението на даден проект. Обикновенно към един проект са прикрепени поне 5-6 различни служители. Наемането на малко студио с по-малък екип и по-свободна програма може да е само в ползва на клиента - тъй като комуникацията е един от най-важните етапи, в този случай вие ще комункирате с доста по-малко хора, което ще доведе отново до по-ефективното изпълнение на задачите. Без всички тези задачи и клиенти, който има при голямата агенция, ще има повече време за комуникация между вас и изпълнителя и вие ще сте сигурни, че получавате това, което поръчвате.
  Най-големия плюс да работите с по-малко дизайн студио или агенция е възможността да получите по-големи лични и стабилни бизнес отношения, неща, които ви позволяват да сте част от процеса по създаване и реализиране на вашата крайна идея. В крайна сметка, когато решите да избирате агенция за вашите маркетингови нужди, изберете малко студио за следващият ви проект. Можете да останете приятно изненадани от постигнатите резултати.

 •  
  name

  Портфолио

  момент на вдъхновение ... за всеки.

 • name
  гр. Бургас
  skydesignbg@abv.bg

  Свържете с нас

  и ние ще ви помогнем да направите най правилният избор за вас